Hvis din hund fryser om vinteren kan du forære den en smart hundefrakke eller en hundejakke. Små hunde med kort eller tynd pels, kan sagtens komme til at fryse på gåturen om vinteren. Langhårde hunde der bliver klippet, har samme problem.

En hundefrakke kan sagtens være smart

Du synes helt sikkert at din hund er flot, nøjagtigt som den er. En hundefrakke eller hundejakke behøver ikke se træls og kedelig ud, den kan sagtens være både smart og moderigtig.

Hundefrakker og hundejakker findes i et utal af snit og farver, så der er altid rigeligt at vælge imellem.

Hundefrakker og hundejakker er ikke det rene pjat

Måske synes du at hundefrakker er lidt noget pjat. Det er det faktisk ikke. En nyklippet hund fryser, selv når den er inden døre. Hvis den bliver klippet lige før, eller mens det er vinter fryser den rigtigt meget. Det samme gælder for små racer med tynd pels. De kan simpelthen ikke selv holde varmen, hvis de er uden for i længere tid.

Selv om din hund måske ikke er vild med ideen fra starten af, er det en rigtig god ide.

Hundefrakker i alle prislag

Du kan godt købe frakke til din hund som ikke ruinere dig. Det er helt op til dig hvor meget du vil give for en hundefrakke.

Er det ikke en hundefrakke, men kun et regnslag der er tale om, er det ikke den dyreste udskrivning. Jo flere lag og jo mere for der skal til jo dyrere bliver frakken naturligvis.

Hvis du ikke er sikker i din sag kan du også undersøge brugt markeder og hundesider med køb og salg. På den måde kan du finde en lidt billigere udgave og prøve det af, inden du beslutter dig endegyldigt.

Pris og kvalitet hænger sammen

Som med alle andre varer får du oftest det du betaler for. Hvis du skal købe tøj til dig selv, betaler du gerne lidt mere, hvis du vil have anstændig kvalitet. Det samme gør sig gældende med hundefrakker og hundejakker. Jo bedre kvalitet, jo flere penge skal du havde op af lommen.